ICT en iPadonderwijs

Sinds schooljaar 2015-2016 zetten wij iPads in tijdens de lessen. Voor de kleuters hebben we een aantal iPads op school. De juf bepaalt op welke momenten de kinderen gebruik mogen maken van de iPad. Vanaf groep 3 gebruiken we de iPad ter ondersteuning van (delen) van onze lessen.

Omtrent het gebruik van de iPad hebben we de volgende afspraken gemaakt:

• Je zorgt er voor dat de iPad elke dag weer volledig opgeladen is.
  • Je gebruikt je eigen iPad of je vraagt het netjes aan een ander.
  • De leerkracht geeft aan of en hoe de iPad gebruikt wordt.
  • De leerkracht geeft aan wanneer de iPad in andere ruimtes gebruikt mag worden.
  • Voor een goede zithouding is het belangrijk de iPad plat neer te leggen of iets schuin te zetten.
  • De iPad wordt op school alleen gebruikt voor schoolse zaken.
  • Na schooltijd gaat de iPad meteen in je tas.

iPad aanmelden, schade en bestellen | Primenius

Onze school is onderdeel van de bovenschoolse stichting Primenius. De stichting is verantwoordelijk voor alle organisatie rondom de iPads van uw kind(eren).

Voor het bestellen of aanmelden van een iPad verwijzen we naar de website van Primenius. Daar kunt u tevens terecht voor schademeldingen.

iPad service Primenius:

• iPad servicenummer:  0597-743100
  • Bereikbaar tussen 10.00 en 16.00 uur. Buiten deze tijden kun u de voicemail inspreken.
    Op de voicemail graag te allen tijden inspreken: school, naam leerling, vraag/probleem, telefoonnummer.

>> meer informatie over de iPads op www.primenius.nl